The effect of LAB as probiotic starter culture and green tea extract addition on dry fermented pork loins quality.
Opis bibliograficzny
The effect of LAB as probiotic starter culture and green tea extract addition on dry fermented pork loins quality. [AUT.] KATARZYNA NEFFE-SKOCIŃSKA, DANUTA JAWORSKA, DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, LUIZA JACHACZ-JÓWKO. BioMed Res. Int. (Print) 2015 Vol. 2015 1-9, il., bibliogr. DOI: 10.1155/2015/452757
Szczegóły publikacji
Źródło:
Biomed Research International 2015 Vol. 2015, 1-9
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 2 lipca 2015 13:57 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:30 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e7202a2467f01e930348f1
DOI
10.1155/2015/452757
Strona WWW
http://www.hindawi.com/journals/bmri/20…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35347) wydawnictwo ciągłe #35347
PBN ID (hist.): 35347
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,134
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.