The effect of addition of selected milk protein preparations on the growth of Lactobacillus acidophilus and physicochemical properties of fermented milk.
Opis bibliograficzny
The effect of addition of selected milk protein preparations on the growth of Lactobacillus acidophilus and physicochemical properties of fermented milk. [AUT.] WALDEMAR GUSTAW, JUSTYNA KOZIOŁ, WOJCIECH RADZKI, KATARZYNA SKRZYPCZAK, MONIKA MICHALAK-MAJEWSKA, BARTOSZ SOŁOWIEJ, ANETA SŁAWIŃSKA, EWA JABŁOŃSKA-RYŚ. Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. 2016 Vol. 15 Nr 1 29-36, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.17306/J.AFS.2016.1.3
Szczegóły publikacji
Źródło:
ACTA Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria 2016 Vol. 15 Nr 1, 29-36
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 kwietnia 2016 09:10 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:39 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154bfc
DOI
10.17306/J.AFS.2016.1.3
Strona WWW
http://www.food.actapol.net/volume15/is…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37732) wydawnictwo ciągłe #37732
PBN ID (hist.): 37732
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.