Menu
Naciśnij / aby szukać

The effect of administration of copper nanoparticles to chickens in their drinking water on the immune and antioxidant status of the blood.

Opis bibliograficzny

The effect of administration of copper nanoparticles to chickens in their drinking water on the immune and antioxidant status of the blood. [AUT. KORESP.] KATARZYNA OGNIK, [AUT.] IWONA SEMBRATOWICZ, EWELINA CHOLEWIŃSKA, JAN JANKOWSKI, KRZYSZTOF KOZŁOWSKI, JERZY JUŚKIEWICZ, ZENON ZDUŃCZYK. Anim. Sci. J. 2018 Vol. 89 Issue 3 s. 579-588, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/asj.12956
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
ANIMAL SCIENCE JOURNAL 2018 Vol. 89 Issue 3, s. 579-588
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Identyfikatory

BPP ID: (46, 43507) wydawnictwo ciągłe #43507

Metryki

30,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,301
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:6 marca 2018 08:57
Ostatnia aktualizacja:20 czerwca 2022 12:30

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się