The effect of alterated nutrition of meat turkeys on the production results and some indices of dissection analysis.
Opis bibliograficzny
The effect of alterated nutrition of meat turkeys on the production results and some indices of dissection analysis. [AUT.] ANTONI BRODACKI, RYSZARD K. PISARSKI. W: XVII Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie (PO WPSA) : Materiały konferencyjne, Kiekrz k. Poznania 6-8 września 2005. Poznań, AR w Poznaniu, 2005, - S. 126.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XVII Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie (PO WPSA) : Materiały konferencyjne, Kiekrz k. Poznania 6-8 września 2005,
Wydawca:
AR w Poznaniu, 2005, - S. 126
Rok: 2005
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 marca 2014 10:47 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:19 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 32461) wydawnictwo zwarte #32461
PBN ID (hist.): 32461
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.