The effect of chromium nanoparticles and chromium picolinate in broiler chicken diet on the performance, redox status and tissue histology.
Opis bibliograficzny
The effect of chromium nanoparticles and chromium picolinate in broiler chicken diet on the performance, redox status and tissue histology. [AUT. KORESP.] KATARZYNA OGNIK, [AUT.] ALEKSANDRA DRAŻBO, ANNA STĘPNIOWSKA, KRZYSZTOF KOZŁOWSKI, PIOTR LISTOS, JAN JANKOWSKI. Anim. Feed Sci. Technol. (Print) 2020 Vol. 259 Article 114326, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.anifeedsci.2019.114326
Szczegóły publikacji
Źródło:
Animal Feed Science and Technology (Print) 2020 Vol. 259, Article 114326
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 października 2019 11:54 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:10 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ebff62cad49b31ccec2e34f
DOI
10.1016/j.anifeedsci.2019.114326
Strona WWW
https://www.sciencedirect.com/science/a…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46046) wydawnictwo ciągłe #46046
Metryki
200,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,247
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.