The effect of chromium nanoparticles and chromium picolinate in the diet of chickens on levels of selected hormones and tissue antioxidant status.
Opis bibliograficzny
The effect of chromium nanoparticles and chromium picolinate in the diet of chickens on levels of selected hormones and tissue antioxidant status. [AUT. KORESP.] ANNA STĘPNIOWSKA, [AUT.] ALEKSANDRA DRAŻBO, KRZYSZTOF KOZŁOWSKI, KATARZYNA OGNIK, JAN JANKOWSKI. Animals 2020 Vol. 10 Issue 1 Article number 45, il., bibliogr. sum. DOI: 10.3390/ani10010045
Szczegóły publikacji
Źródło:
Animals 2020 Vol. 10 Issue 1, Article number 45
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 stycznia 2020 11:54 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:10 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ebff62cad49b31ccec2e351
DOI
10.3390/ani10010045
Strona WWW
https://www.mdpi.com/2076-2615/10/1/45/…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46400) wydawnictwo ciągłe #46400
Metryki
100,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,752
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.