The effect of conjugated linoleic acid supplements on oxidative and antioxidative status of dairy cows.
Opis bibliograficzny
The effect of conjugated linoleic acid supplements on oxidative and antioxidative status of dairy cows. [AUT.] N. HANSCHKE, MARTA KANKOFER, L. RUDA, M. HOLTERSHINKEN, U. MEYER, J. FRANK, S. DANICKE, J. REHAGE. J. Dairy Sci. 2016 Vol. 99, Issue 10 8090-8102, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3168/jds.2015-10685
Szczegóły publikacji
Źródło:
JOURNAL OF DAIRY SCIENCE 2016 Vol. 99, Issue 10, 8090-8102
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 listopada 2016 10:05 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:47 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72bbd2467f01e9310461b
DOI
10.3168/jds.2015-10685
Strona WWW
http://www.journalofdairyscience.org/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 39673) wydawnictwo ciągłe #39673
PBN ID (hist.): 39673
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,474
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.