Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The effect of dietary fish oil on the lipid and fatty acid composition and oxidative stability of goose leg muscles.

Opis bibliograficzny

The effect of dietary fish oil on the lipid and fatty acid composition and oxidative stability of goose leg muscles. [AUT.] DYMYTRO YANOVYCH, ANNA CZECH, ZWENYSLAWA ZASADNA. Ann. Anim. Sci. 2013 Vol.13 No 1 155-165, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.2478/v10220-012-0067-6
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Annals of Animal Science 2013 Vol.13 No 1, 155-165
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:6 maja 2013 15:43
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:39

Identyfikatory

BPP ID: (46, 30357) wydawnictwo ciągłe #30357
PBN ID (hist.): 30357

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,419
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się