The effect of dietary fish oil on the lipid and fatty acid composition and oxidative stability of goose leg muscles.
Opis bibliograficzny
The effect of dietary fish oil on the lipid and fatty acid composition and oxidative stability of goose leg muscles. [AUT.] DYMYTRO YANOVYCH, ANNA CZECH, ZWENYSLAWA ZASADNA. Ann. Anim. Sci. 2013 Vol.13 No 1 155-165, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.2478/v10220-012-0067-6
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annals of Animal Science 2013 Vol.13 No 1, 155-165
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 maja 2013 15:43 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:39 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72bbd2467f01e9310480c
DOI
10.2478/v10220-012-0067-6
Strona WWW
https://www.degruyter.com/downloadpdf/j…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30357) wydawnictwo ciągłe #30357
PBN ID (hist.): 30357
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,419
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.