The effect of dietary methionine levels on fattening performance and selected blood and tissue parameters of turkeys.
Opis bibliograficzny
The effect of dietary methionine levels on fattening performance and selected blood and tissue parameters of turkeys. [AUT.] JAN JANKOWSKI, JERZY JUŚKIEWICZ, MAGDALENA KUBIŃSKA, ANNA CZECH, ZENON ZDUŃCZYK. Arch. Anim. Nutr. 2016 Vol.70 Issue 2 127-140, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1080/1745039X.2015.1134399
Szczegóły publikacji
Źródło:
ARCHIVES OF ANIMAL NUTRITION 2016 Vol.70 Issue 2, 127-140
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 października 2016 08:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:23 |
Linki zewnętrzne
PBN
5e715eed46e0fb0001cb8155
DOI
10.1080/1745039X.2015.1134399
Strona WWW
http://www.tandfonline.com/doi/full/10.…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 39152) wydawnictwo ciągłe #39152
PBN ID (hist.): 39152
Metryki
30,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,306
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.