The effect of dietary rye inclusion on structural organization of bone constituting phases in laying hens - a xrd and FT-IR study.
Opis bibliograficzny
The effect of dietary rye inclusion on structural organization of bone constituting phases in laying hens - a xrd and FT-IR study. [AUT.] SIEMOWIT MUSZYŃSKI, MARTA ARCZEWSKA, DANIEL KAMIŃSKI, SYLWESTER ŚWIĄTKIEWICZ, ANNA ARCZEWSKA-WŁOSEK, MARCIN BARTŁOMIEJ ARCISZEWSKI, ANNA ZACHARKO-SIEMBIDA, JOSE LUIS VALVERDE PIEDRA, PIOTR DOBROWOLSKI, TOMASZ SCHWARZ, EWA TOMASZEWSKA. W: 4th Conference "Current approach to health and diseases in animals and humans", 19-20.09.2019 Lublin I.P.2, 75-lecie Wydziału Medycyny Weterynaryjnej Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie. [Lublin 2019], [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
4th Conference "Current approach to health and diseases in animals and humans", 19-20.09.2019 Lublin, I.P.2
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 września 2019 14:33 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 25 września 2019 14:33 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 45878) wydawnictwo zwarte #45878
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.