Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The effect of dietary supplementation with extracted alfalfa meal on oxidation stability of cooked ham.

Opis bibliograficzny

The effect of dietary supplementation with extracted alfalfa meal on oxidation stability of cooked ham. [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, EUGENIUSZ R. GRELA. W: 3rd International Conference on Quality and Safety in Food Production Chain S. 333-334. Wrocław, Wroclaw University of Environmental and Life Sciences, 2007, 978-83-60574-08-9.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
3rd International Conference on Quality and Safety in Food Production Chain, S. 333-334
Wydawca:
Wroclaw University of Environmental and Life Sciences, 2007
Rok: 2007
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:21 lipca 2009 14:14
Ostatnia aktualizacja:27 lutego 2018 14:57

Identyfikatory

ISBN: 978-83-60574-08-9
BPP ID: (59, 21934) wydawnictwo zwarte #21934
PBN ID (hist.): 21934

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się