The effect of dietary supplementation with extracted alfalfa meal on oxidation stability of cooked ham.
Opis bibliograficzny
The effect of dietary supplementation with extracted alfalfa meal on oxidation stability of cooked ham. [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, EUGENIUSZ R. GRELA. W: 3rd International Conference on Quality and Safety in Food Production Chain S. 333-334. Wrocław, Wroclaw University of Environmental and Life Sciences, 2007, 978-83-60574-08-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
3rd International Conference on Quality and Safety in Food Production Chain, S. 333-334
Wydawca:
Wroclaw University of Environmental and Life Sciences, 2007
Rok: 2007
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 lipca 2009 14:14 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 27 lutego 2018 14:57 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-60574-08-9
BPP ID: (59, 21934) wydawnictwo zwarte #21934
PBN ID (hist.): 21934
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.