Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The effect of diets with different ratios of arginine and lysine on immune status, oxidative and epigenetic changes in tissues of turkeys.

Opis bibliograficzny

The effect of diets with different ratios of arginine and lysine on immune status, oxidative and epigenetic changes in tissues of turkeys. [AUT.] EWELINA CHOLEWIŃSKA, DARIUSZ MIKULSKI, MAGDALENA KRAUZE, ANNA STĘPNIOWSKA, PAULIUS MATUSEVICIUS, KATARZYNA OGNIK, JAN JANKOWSKI. Vet. Zootech. 2021 Vol.79 (2) Supplement : Livestock production: recent trends and future prospects. Abstracts.The international scientific conference is dedicated to the 75 th anniversary of Lithuanian University of Health Sciences Veterinary Academy Faculty of Animal Sciences. 2021 November 11. Kaunas s. 73, bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Veterinarija ir Zootechnika 2021 Vol.79 (2) Supplement : Livestock production: recent trends and future prospects. Abstracts.The international scientific conference is dedicated to the 75 th anniversary of Lithuanian University of Health Sciences Veterinary Academy Faculty of Animal Sciences. 2021 November 11. Kaunas, s. 73
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:28 czerwca 2022 11:05
Ostatnia aktualizacja:19 lipca 2022 11:32

Identyfikatory

BPP ID: (46, 49593) wydawnictwo ciągłe #49593

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się