The effect of different dietary rations of argininge and methionine to lysine on the performnce and immune status of turkeys.
Opis bibliograficzny
The effect of different dietary rations of argininge and methionine to lysine on the performnce and immune status of turkeys. [AUT.] KATARZYNA OGNIK, PAWEŁ KONIECZKA, ZUZANNA CAŁYNIUK, DARIUSZ MIKULSKI, JAN JANKOWSKI. W: International scientific conference: Impact of livestock nutrition on productivity and quality of production, Kaunas, Lithuania, November 28, 2019 s. 21. Kaunas 2019, LSMU Leidybos namai, 078-9955-15-630-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
LSMU Leidybos namai
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 grudnia 2019 13:27 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 9 grudnia 2019 13:27 |
Identyfikatory
ISBN: 078-9955-15-630-7
BPP ID: (59, 46246) wydawnictwo zwarte #46246
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.