The effect of different dietary ratios of lysine and arginine in diets with high or low methionine levels on oxidative and epigenetic DNA damage, the gene expression of tight junction proteins and selected metabolic parameters in Clostridium perfringens-challenged turkeys.
Opis bibliograficzny
The effect of different dietary ratios of lysine and arginine in diets with high or low methionine levels on oxidative and epigenetic DNA damage, the gene expression of tight junction proteins and selected metabolic parameters in Clostridium perfringens-challenged turkeys. [AUT.] KATARZYNA OGNIK, [AUT. KORESP.] PAWEŁ KONIECZKA, [AUT.] DARIUSZ MIKULSKI, JAN JANKOWSKI. Vet. Res. 2020 Vol.50 Article number 50, il., bibliogr.sum. DOI: 10.1186/s13567-020-00776-y
Szczegóły publikacji
Źródło:
Veterinary Research 2020 Vol.50, Article number 50
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 kwietnia 2020 12:15 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:10 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ebff62cad49b31ccec2e352
DOI
10.1186/s13567-020-00776-y
Strona WWW
https://veterinaryresearch.biomedcentra…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46637) wydawnictwo ciągłe #46637
Metryki
200,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,683
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.