The effect of different techniques of freezing and defrosting on the quality of spice vegetables after a long-term freezer storage.
Opis bibliograficzny
The effect of different techniques of freezing and defrosting on the quality of spice vegetables after a long-term freezer storage. [AUT.] DARIUSZ GÓRAL. Electron. J. Pol. Agric. Univ. 2008 Vol. 11 Issue 1 Ser. Agricultural Engineering s. 1-, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ELECTRONIC JOURNAL OF POLISH AGRICULTURAL UNIVERSTIES 2008 Vol. 11 Issue 1 Ser. Agricultural Engineering, s. 1-
Rok: 2008
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 lutego 2008 12:34 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:27 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ejpau.media.pl/volume11/issu…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 18049) wydawnictwo ciągłe #18049
PBN ID (hist.): 18049
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.