The effect of fat replacement by inulin on the physicochemical properties and microstructure of acid casein processed cheese analogues with added whey protein polymers.
Opis bibliograficzny
The effect of fat replacement by inulin on the physicochemical properties and microstructure of acid casein processed cheese analogues with added whey protein polymers. [AUT. KORESP.] BARTOSZ SOŁOWIEJ, [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI, SIEMOWIT MUSZYŃSKI, JERZY WYDRYCH, ANTONI GAWRON, TOMASZ JELIŃSKI. Food Hydrocoll. 2015 Vol 44 1-11, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodhyd.2014.08.022
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD HYDROCOLLOIDS 2015 Vol 44, 1-11
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 września 2015 07:00 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:24 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e71ffb2467f01e9303204d
DOI
10.1016/j.foodhyd.2014.08.022
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 36259) wydawnictwo ciągłe #36259
PBN ID (hist.): 36259
Metryki
45,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,858
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.