Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The effect of fat replacement by inulin on the physicochemical properties and microstructure of acid casein processed cheese analogues with added whey protein polymers.

Opis bibliograficzny

The effect of fat replacement by inulin on the physicochemical properties and microstructure of acid casein processed cheese analogues with added whey protein polymers. [AUT. KORESP.] BARTOSZ SOŁOWIEJ, [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI, SIEMOWIT MUSZYŃSKI, JERZY WYDRYCH, ANTONI GAWRON, TOMASZ JELIŃSKI. Food Hydrocoll. 2015 Vol 44 1-11, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodhyd.2014.08.022
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
FOOD HYDROCOLLOIDS 2015 Vol 44, 1-11
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:21 września 2015 07:00
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:24

Identyfikatory

BPP ID: (46, 36259) wydawnictwo ciągłe #36259
PBN ID (hist.): 36259

Metryki

45,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,858
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się