The effect of feeding with phytase and wheat bran additive on the results of dissection of middle-heavy turkey females.
Opis bibliograficzny
The effect of feeding with phytase and wheat bran additive on the results of dissection of middle-heavy turkey females. [AUT.] ANTONI BRODACKI, JUSTYNA BATKOWSKA, BOGUSŁAW MAKARSKI, ANNA ZADURA. W: 3rd International Conference on Quality and Safety in Food Production Chain s. 80-81. Wrocław, Wroclaw University of Environmental and Life Sciences, 2007, 978-83-60574-08-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
3rd International Conference on Quality and Safety in Food Production Chain, s. 80-81
Wydawca:
Wroclaw University of Environmental and Life Sciences, 2007
Rok: 2007
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 lipca 2009 14:04 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 14 grudnia 2017 10:25 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-60574-08-9
BPP ID: (59, 21932) wydawnictwo zwarte #21932
PBN ID (hist.): 21932
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.