The effect of growth stage on essential oil composition of "Hamburg" parsley. >&rft.epage=>&rft.language=ENG">
Opis bibliograficzny
The effect of growth stage on essential oil composition of "Hamburg" parsley. [AUT.] R. GRUSZECKI. W: I. International Medicinal and Aromatic Plants Conference on Culinary Herbs. Abstract, 29 April - 04 May 2007, Turkey. - Turkey, [b.m.], 2007. - S. 68.
Szczegóły publikacji
Źródło:
I. International Medicinal and Aromatic Plants Conference on Culinary Herbs. Abstract, 29 April - 04 May 2007, Turkey,
Wydawca:
[b.m.], 2007. - S. 68
Rok: 2007
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 marca 2009 10:52 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:38 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 20902) wydawnictwo zwarte #20902
PBN ID (hist.): 20902
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.