The effect of kappa-carrageenan on whey protein concentrate gelation.
Opis bibliograficzny
The effect of kappa-carrageenan on whey protein concentrate gelation. [AUT.] WALDEMAR GUSTAW, STANISŁAW MLEKO, MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO. Milchwissenschaft 2009 Vol. 64 No 3 s. 284-287, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Milchwissenschaft 2009 Vol. 64 No 3, s. 284-287
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 sierpnia 2009 11:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:32 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 22066) wydawnictwo ciągłe #22066
PBN ID (hist.): 22066
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,406
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.