The effect of mixtures of protein-polysaccharide on rheological properties of stirred yogurts.
Opis bibliograficzny
The effect of mixtures of protein-polysaccharide on rheological properties of stirred yogurts. [AUT.] ALEKSANDRA CIOŁKOWSKA, WALDEMAR GUSTAW. W: 18th Conference of Young Researchers Section of Polish Society of Food Technologist 2nd International Session : Quo vadis alimentum?, Poznań, 14th – 16th May 2013. [Poznań], [b.w.], 2013, - S. 79.
Szczegóły publikacji
Źródło:
18th Conference of Young Researchers Section of Polish Society of Food Technologist 2nd International Session : Quo vadis alimentum?, Poznań, 14th – 16th May 2013,
Wydawca:
[b.w.], 2013, - S. 79
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 października 2014 12:13 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:24 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 33565) wydawnictwo zwarte #33565
PBN ID (hist.): 33565
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.