Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The effect of moonlighting proteins on the adhesion and aggregation ability of Lactobacillus helveticus.

Opis bibliograficzny

The effect of moonlighting proteins on the adhesion and aggregation ability of Lactobacillus helveticus. [AUT.] ADAM WAŚKO, MAGDALENA POLAK-BERECKA, ROMAN PADUCH, KRZYSZTOF JÓŹWIAK. Anaerobe (Print) 2014 vol. 30 s. 161-168, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.anaerobe.2014.10.002
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
ANAEROBE 2014 vol. 30, s. 161-168
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lutego 2015 14:00
Ostatnia aktualizacja:28 kwietnia 2021 08:21

Identyfikatory

BPP ID: (46, 34192) wydawnictwo ciągłe #34192
PBN ID (hist.): 34192

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,479
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się