The effect of probiotic strains on oxidative stability of cured pork meat products.
Opis bibliograficzny
The effect of probiotic strains on oxidative stability of cured pork meat products. [AUT.] KAROLINA WÓJCIAK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, ANNA OKOŃ. Fleischwirtsch. Int. 2012 Vol. 27 No 1 s. 100-104, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
FLEISCHWIRTSCHAFT 2012 Vol. 27 No 1, s. 100-104
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 kwietnia 2013 10:55 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:33 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://english.fleischwirtschaft.de/con…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30106) wydawnictwo ciągłe #30106
PBN ID (hist.): 30106
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.