Menu
Tytuł:The effect of raw and extruded linseed on the chemical composition, lipid profile and redox status of meat of turkey hens.
Autorzy:[AUT. KORESP.] Anna Czech , [AUT.] Katarzyna Ognik , Monika Laszewska , Iwona Sembratowicz .
Szczegóły:ANIMAL SCIENCE PAPERS AND REPORTS 2017 Vol. 35 Issue 1, 57-69
Strona WWW:http://archiwum.ighz.edu.pl/files/objects/7619/66/str_57-70.pdf
BPP ID:(46, 41099) czyli wydawnictwo ciągłe o ID = 41099
PBN UID:5ec00673ad49b31cced997a1
PBN ID (historyczne):41099
Rok:2017
Charakter formalny:Artykuł w czasopismie
Język:Angielski
Typ MNiSW/MEiN:praca oryginalna
OpenAccess:- tryb dostępu: otwarte czasopismo
- wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana
- licencja: inna otwarta licencja
- czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Punkty MNiSW/MEiN:25,00
Impact factor:0,710
Rekord utworzony:7 marca 2017 12:00
Rekord zaktualizowany:24 listopada 2021 08:45

Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2025 IPLweb; wersja 202507.1183
Dokument wygenerowano przy pomocy systemu Bibliografia Publikacji Pracowników w wersji 202507.1183 dnia 12-07-2025 o godzinie 16:22
Baza danych © 2025 Biblioteka Główna Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie. Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2025 IPLweb, https://bpp.iplweb.pl/

Informacja o cookies

Nasza strona zapisuje niewielkie pliki tekstowe, nazywane ciasteczkami (ang. cookies) na Twoim urządzeniu w celu lepszego dostosowania treści oraz dla celów statystycznych. Możesz wyłączyć możliwość ich zapisu, zmieniając ustawienia Twojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień oznacza zgodę na przechowywanie cookies w Twoim urządzeniu.

Zgadzam się

Nie zgadzam się