The effect of replacement of soybean meal with corn dried distillers grains with solubles (cDDGS) and differentiation of dietary fat sources on pig meat quality and fatty acid profile.
Opis bibliograficzny
The effect of replacement of soybean meal with corn dried distillers grains with solubles (cDDGS) and differentiation of dietary fat sources on pig meat quality and fatty acid profile. [AUT. KORESP.] MAŁGORZATA ŚWIĄTKIEWICZ, [AUT.] ANNA OLSZEWSKA, EUGENIUSZ R. GRELA, MIROSŁAW TYRA. Animals 2021 Vol. 11 Issue 5 Article number: 1277, il., bibliogr. sum. DOI: 10.3390/ani11051277
Szczegóły publikacji
Źródło:
Animals 2021 Vol. 11 Issue 5, Article number: 1277
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 maja 2021 11:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:10 |
Linki zewnętrzne
PBN
6130bee52467f060b01866ff
DOI
10.3390/ani11051277
Strona WWW
https://www.mdpi.com/2076-2615/11/5/1277
Identyfikatory
BPP ID: (46, 48283) wydawnictwo ciągłe #48283
Metryki
100,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,231
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.