The effect of rye-rich diet on the level of proinflammatory cytokines in pigs.
Opis bibliograficzny
The effect of rye-rich diet on the level of proinflammatory cytokines in pigs. [AUT. KORESP.] SYLWESTER KOWALIK, [AUT.] MAGDALENA GRODZKA, PAULINA LEŚNIAK, AGNIESZKA CHAŁABIS-MAZUREK, JOSE LUIS VALVERDE PIEDRA, EWA TOMASZEWSKA, SYLWIA SZYMAŃCZYK, MARCIN ARCISZEWSKI, ANNA ZACHARKO, SIEMOWIT MUSZYŃSKI, PIOTR DOBROWOLSKI, TOMASZ SCHWARZ. W: X International Scientific Agriculture Symposium “AGROSYM 2019”, Book of Abstracts, Jahorina, October 03 - 06, 2019 s. 415. [Sarajevo 2019], [Faculty of Agriculture], 978-99976-787-1-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
X International Scientific Agriculture Symposium “AGROSYM 2019”, Book of Abstracts, Jahorina, October 03 - 06, 2019, s. 415
Wydawca:
[Faculty of Agriculture]
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 października 2019 14:13 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 14 października 2019 14:13 |
Identyfikatory
ISBN: 978-99976-787-1-3
BPP ID: (59, 46015) wydawnictwo zwarte #46015
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.