The effect of sonication on the colour and WHC of normal and PSE pork.
Opis bibliograficzny
The effect of sonication on the colour and WHC of normal and PSE pork. [AUT.] JOANNA TWARDA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Anim. Sci. (Br. Soc. Anim. Sci.) 2006 Vol. 1 Suppl. International Conference: Linking up the meat chain: ensuring quality and safety for the consumer, Kraków, Poland 19-20 October 2006 184-185, il., bibliogr. 0 906562 55 4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Animal Science (British Society of Animal Science) 2006 Vol. 1 Suppl. International Conference: Linking up the meat chain: ensuring quality and safety for the consumer, Kraków, Poland 19-20 October 2006, 184-185
Rok: 2006
Język: Angielski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 grudnia 2016 11:03 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:35 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 40303) wydawnictwo ciągłe #40303
PBN ID (hist.): 40303
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.