The effect of the addition of selected phenolic acids on the rheological properties of heated solutions of whey proteins.
Opis bibliograficzny
The effect of the addition of selected phenolic acids on the rheological properties of heated solutions of whey proteins. [AUT.] DOMINIK SZWAJGIER, WALDEMAR GUSTAW. Acta Aliment. 2015 Vol. 44 nr 2 204-210, bibliogr.,sum. DOI: 10.1556/AAlim.2014.0004
Szczegóły publikacji
Źródło:
ACTA ALIMENTARIA 2015 Vol. 44 nr 2, 204-210
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 maja 2015 12:28 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:26 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154c30
DOI
10.1556/AAlim.2014.0004
Strona WWW
http://www.akademiai.com/doi/abs/10.155…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 34961) wydawnictwo ciągłe #34961
PBN ID (hist.): 34961
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,333
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.