Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The effect of the enzymatic treatment on the pressing yield of juice from chokeberry fruit.

Opis bibliograficzny

The effect of the enzymatic treatment on the pressing yield of juice from chokeberry fruit. [AUT.] KAMIL WILCZYŃSKI. W: Rolnictwo - żywność - zdrowie : IV Forum Młodych Przyrodników, Lublin 27.05.2017 : program i streszczenia prac / [redakcja: Paulina Gil-Kulik, Jolanta Karwat] 42. Lublin, Stowarzyszenie Studentów Nauk Przyrodniczych, 978-83-939764-4-7.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rolnictwo - żywność - zdrowie : IV Forum Młodych Przyrodników, Lublin 27.05.2017 : program i streszczenia prac / [redakcja: Paulina Gil-Kulik, Jolanta Karwat], 42
Wydawca:
Stowarzyszenie Studentów Nauk Przyrodniczych
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:7 czerwca 2017 16:24
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:00

Identyfikatory

ISBN: 978-83-939764-4-7
BPP ID: (59, 41735) wydawnictwo zwarte #41735
PBN ID (hist.): 41735

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się