Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The effect of various forms of sulphur and nitrogen on calcium and magnesium content and uptake in spring wheat (Triticum aestivum L.)and cocksfoot (Dactylis glomerata L.).

Opis bibliograficzny

The effect of various forms of sulphur and nitrogen on calcium and magnesium content and uptake in spring wheat (Triticum aestivum L.)and cocksfoot (Dactylis glomerata L.). [AUT.] MARZENA S. BRODOWSKA, ADAM KACZOR. J. Elem. 2009 Vol. 14 Nr 4 s. 641-647, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Elementology 2009 Vol. 14 Nr 4, s. 641-647
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:21 stycznia 2010 14:27
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:28

Identyfikatory

BPP ID: (46, 22638) wydawnictwo ciągłe #22638
PBN ID (hist.): 22638

Metryki

6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się