Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The effect of water in materials subjected to extrusion on some characteristic of the process.

Opis bibliograficzny

The effect of water in materials subjected to extrusion on some characteristic of the process. [AUT.] KATARZYNA KOZŁOWICZ, FRANCISZEK KLUZA. W: Properties of water in foods. Proceedings of the Ninth Seminar S. 86-92, Warsaw, May 1998 r.- Bibliogr. Warszawa, [b.w.], 1998, 83-00-03130-8.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Properties of water in foods. Proceedings of the Ninth Seminar, S. 86-92
Wydawca:
[b.w.], 1998
Rok: 1998
Język: Angielski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:29 października 2008 13:28
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:04

Identyfikatory

ISBN: 83-00-03130-8
BPP ID: (59, 19923) wydawnictwo zwarte #19923
PBN ID (hist.): 19923

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się