The effect of water plant extracts addition on the oxidative stability of meat products.
Opis bibliograficzny
The effect of water plant extracts addition on the oxidative stability of meat products. [AUT.] KAROLINA WÓJCIAK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, ANNA OKOŃ. Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. 2011 Nr 10 (2) s. 175-178, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ACTA Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria 2011 Nr 10 (2), s. 175-178
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 grudnia 2012 13:50 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 6 października 2018 19:25 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.food.actapol.net/pl/publikac…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 28846) wydawnictwo ciągłe #28846
PBN ID (hist.): 28846
Metryki
9,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.