The effect of wheat moisture and hardness on the parameters of the peleg and normand model during relaxation of single kernels at variable initial loading.
Opis bibliograficzny
The effect of wheat moisture and hardness on the parameters of the peleg and normand model during relaxation of single kernels at variable initial loading. [AUT.] JAWAD KADHIM AL ARIDHEE, [AUT. KORESP.] GRZEGORZ ŁYSIAK, [AUT.] RYSZARD KULIG, MONIKA WÓJCIK, MARIAN PANASIEWICZ. Sustainability 2019 Vol. 11 Iss. 24 Article number 7100 s. 1-18, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3390/su11247100
Szczegóły publikacji
Źródło:
Sustainability 2019 Vol. 11 Iss. 24 Article number 7100, s. 1-18
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 grudnia 2019 09:05 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 grudnia 2021 15:41 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00612ad49b31cced953af
DOI
10.3390/su11247100
Strona WWW
https://www.mdpi.com/2071-1050/11/24/71…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46229) wydawnictwo ciągłe #46229
Metryki
100,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,576
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.