The effect of yeast Yarrowia lipolytica on the antioxidant indices and macro-and microelements in blood plasma of turkey hens.
Opis bibliograficzny
The effect of yeast Yarrowia lipolytica on the antioxidant indices and macro-and microelements in blood plasma of turkey hens. [AUT.] MALWINA MERSKA, ANNA CZECH, KATARZYNA OGNIK. Pol. J. Vet. Sci. 2015 Vol. 18 No. 4 709-714, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1515/pjvs-2015-0092
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF VETERINARY SCIENCES 2015 Vol. 18 No. 4, 709-714
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lutego 2016 15:41 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:40 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e71fe92467f01e93031af4
DOI
10.1515/pjvs-2015-0092
Strona WWW
http://www.degruyter.com/view/j/pjvs.20…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37317) wydawnictwo ciągłe #37317
PBN ID (hist.): 37317
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,719
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.