The effect of zinc, iron, calcium, and copper from organic sources in pheasant diet on the performance, hatching, minerals, and fatty acid composition of eggs.
Opis bibliograficzny
The effect of zinc, iron, calcium, and copper from organic sources in pheasant diet on the performance, hatching, minerals, and fatty acid composition of eggs. [AUT.] D. GUGAŁA, [AUT. KORESP.] M. FLIS, [AUT.] E. R. GRELA. Poult. Sci. (Print) 2019 Vol. 98 Issue 10 s. 4640-4647, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3382/ps/pez162
Szczegóły publikacji
Źródło:
POULTRY SCIENCE 2019 Vol. 98 Issue 10, s. 4640-4647
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 września 2019 13:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 18 sierpnia 2022 11:06 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00643ad49b31cced97606
DOI
10.3382/ps/pez162
Strona WWW
https://www.sciencedirect.com/science/a…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45826) wydawnictwo ciągłe #45826
Metryki
140,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,659
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.