Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The effects of 1,25(OH)2D3 and phytase supplementation to the diet without vitamin D3 on strength of bones in broiler chickens at day 49 of life.

Opis bibliograficzny

The effects of 1,25(OH)2D3 and phytase supplementation to the diet without vitamin D3 on strength of bones in broiler chickens at day 49 of life. [AUT.] IWONA PUZIO, MAREK BIEŃKO, RADOSŁAW P. RADZKI, TADEUSZ STUDZIŃSKI. Bone (New York, NY) 2003 Vol. 32 Issue 5 Suppl. s. S191-S192, 1st Joint Meeting of the International Bone and Mineral Society and the Japanese Society for Bone and Mineral Research; Osaka, Japan, 2003, 3-7 June.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Bone (New York, N.Y.) 2003 Vol. 32 Issue 5 Suppl, s. S191-S192
Rok: 2003
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:7 marca 2018 13:35

Identyfikatory

BPP ID: (46, 13799) wydawnictwo ciągłe #13799
PBN ID (hist.): 13799

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się