Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The effects of variable nitrogen fertilization on amino acid content in sweet potato tubers (Ipomoea batatas L. [Lam.]) cultivated in central and eastern Europe.

Opis bibliograficzny

The effects of variable nitrogen fertilization on amino acid content in sweet potato tubers (Ipomoea batatas L. [Lam.]) cultivated in central and eastern Europe. [AUT.] BARBARA SAWICKA, PIOTR PSZCZÓŁKOWSKI, BARBARA KROCHMAL-MARCZAK, PIOTR BARBAŚ, AHMET FETHI ÖZDEMIR. J. Sci. Food Agric. 2020 Vol. 100 Issue 11 s. 4132-4138, il. bibliogr., sum. DOI: 10.1002/jsfa.10452
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of the Science of Food and Agriculture 2020 Vol. 100 Issue 11, s. 4132-4138
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:10 lipca 2020 11:12
Ostatnia aktualizacja:1 stycznia 2023 23:03

Identyfikatory

BPP ID: (46, 47062) wydawnictwo ciągłe #47062

Metryki

100,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,639
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się