The evaluation of grain and flour quality of spring durum wheat (Triticum durum Desf.).
Opis bibliograficzny
The evaluation of grain and flour quality of spring durum wheat (Triticum durum Desf.). [AUT.] GRZEGORZ SZUMIŁO, LESZEK RACHOŃ, SŁAWOMIR STANKOWSKI. Pol. J. Agron. 2010 No 2 s. 78-82, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Polish Journal of Agronomy 2010 No 2, s. 78-82
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 sierpnia 2011 11:44 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:29 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.iung.pulawy.pl/PJA/Spis_2.ht…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 26151) wydawnictwo ciągłe #26151
PBN ID (hist.): 26151
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.