The evaluation of the milk thistle (Silybum marianum Caertn.) fruit quality depending on the pericap colour.
Opis bibliograficzny
The evaluation of the milk thistle (Silybum marianum Caertn.) fruit quality depending on the pericap colour. [AUT.] JAN DYDUCH, AGNIESZKA NAJDA. Herba Pol. 2007 T. 53 Nr 3 s. 331-336, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Herba Polonica 2007 T. 53 Nr 3, s. 331-336
Rok: 2007
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 sierpnia 2008 09:56 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:28 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 19251) wydawnictwo ciągłe #19251
PBN ID (hist.): 19251
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.