Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The impact of fermentation and in vitro digestion on formation angiotensin converting enzyme (ACE) inhibitory peptides from pea proteins.

Opis bibliograficzny

The impact of fermentation and in vitro digestion on formation angiotensin converting enzyme (ACE) inhibitory peptides from pea proteins. [AUT.] ANNA JAKUBCZYK, MONIKA KARAŚ, BARBARA BARANIAK, MARLENA PIETRZAK. Food Chem. 2013 Vol. 141 Issue 4 3774-3780, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodchem.2013.06.095
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2013 Vol. 141 Issue 4, 3774-3780
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:14 marca 2014 12:28
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:20

Identyfikatory

BPP ID: (46, 32249) wydawnictwo ciągłe #32249
PBN ID (hist.): 32249

Metryki

40,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,259
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się