The impact of inclusion of hybrid rye in mixture formulas for pig on the level of cadmium and lead in the liver, kidney and muscles.
Opis bibliograficzny
The impact of inclusion of hybrid rye in mixture formulas for pig on the level of cadmium and lead in the liver, kidney and muscles. [AUT.] PAULINA LEŚNIAK, [AUT. KORESP.] JOSE LUIS VALVERDE PIEDRA, [AUT.] AGNIESZKA CHAŁABIS-MAZUREK, TOMASZ SCHWARZ. W: XII Iberoamerican congress of food engineering: Challenging food engineering as a driver towards sustainable food processing, Book of abstracts, Inuversity of Algarve, Gambelas Campus, Faro/Algarve/Portugal, 1-4 July 2019 s. 372. [Algarve] 2019, [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
XII Iberoamerican congress of food engineering: Challenging food engineering as a driver towards sustainable food processing, Book of abstracts, Inuversity of Algarve, Gambelas Campus, Faro/Algarve/Portugal, 1-4 July 2019, s. 372
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 stycznia 2020 15:51 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 stycznia 2020 15:51 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 46312) wydawnictwo zwarte #46312
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.