The impact of modern varieties of rye on the histological structure and mucosal barrier function of the gastrointestinal tract of pigs.
Opis bibliograficzny
The impact of modern varieties of rye on the histological structure and mucosal barrier function of the gastrointestinal tract of pigs. [AUT. KORESP.] SYLWIA EDYTA SZYMAŃCZYK-KWAPIK, [AUT.] EWA TOMASZEWSKA, MARCIN ARCISZEWSKI, PIOTR DOBROWOLSKI, SIEMOWIT MUSZYŃSKI, ANNA ZACHARKO-SIEMBIDA, JOSE LUIS VALVERDE PIEDRA, SYLWESTER KOWALIK, AGNIESZKA CHAŁABIS-MAZUREK, TOMASZ SCHWARZ. W: X International Scientific Agriculture Symposium “AGROSYM 2019”, Book of Abstracts, Jahorina, October 03 - 06, 2019 s. 731. [Sarajevo 2019], [Faculty of Agriculture], 978-99976-787-1-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
X International Scientific Agriculture Symposium “AGROSYM 2019”, Book of Abstracts, Jahorina, October 03 - 06, 2019, s. 731
Wydawca:
[Faculty of Agriculture]
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 października 2019 14:42 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 14 października 2019 14:42 |
Identyfikatory
ISBN: 978-99976-787-1-3
BPP ID: (59, 46019) wydawnictwo zwarte #46019
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.