The impact of the physicochemical and structural properties of meat proteins on the potential to generate the biologically active peptides by pepsin hydrolysis.
Opis bibliograficzny
The impact of the physicochemical and structural properties of meat proteins on the potential to generate the biologically active peptides by pepsin hydrolysis. [AUT.] PAULINA KĘSKA, JOANNA STADNIK. W: Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Nauki przyrodnicze Cz. IV. / [Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny] Poznań, Młodzi Naukowcy, s. 61-69, bibliogr., streszcz, 978-83-65677-19-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.61 |
---|---|
Rekord utworzony: | 4 września 2017 07:08 |
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00637ad49b31cced96d8b
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65677-19-8
BPP ID: (59, 42434) wydawnictwo zwarte #42434
PBN ID (hist.): 42434
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.