The influence of Silybum marianum (L.) Gaertn. and Graminis rhizoma on the biological activity and health safety of industrial production pate.
Opis bibliograficzny
The influence of Silybum marianum (L.) Gaertn. and Graminis rhizoma on the biological activity and health safety of industrial production pate. [AUT.] KAROLINA M. WÓJCIAK, KAROLINA FERYSIUK. W: 51. Dni Przemysłu Mięsnego p.t. "perspektywy zmian prawa żywnościowego w zakresie znakowania produktów mięsnych i stosowania dozwolonych substancji dodatkowych "oraz Sympozjum Naukowo-Techniczne p.t. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka-Praktyce" s. 51-52. Warszawa 2019.
Szczegóły publikacji
Źródło:
51. Dni Przemysłu Mięsnego p.t. "perspektywy zmian prawa żywnościowego w zakresie znakowania produktów mięsnych i stosowania dozwolonych substancji dodatkowych "oraz Sympozjum Naukowo-Techniczne p.t. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka-Praktyce", s. 51-52
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 lipca 2023 12:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 27 lipca 2023 12:32 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 49405) wydawnictwo zwarte #49405
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.