The influence of different doses of α-tocopherol and ascorbic acid on selected oxidative stress parameters in in vitro culture of leukocytes isolated from transported calves.
Opis bibliograficzny
The influence of different doses of α-tocopherol and ascorbic acid on selected oxidative stress parameters in in vitro culture of leukocytes isolated from transported calves. [AUT.] R. URBAN-CHMIEL, MARTA KANKOFER, A. WERNICKI, E. ALBERA, A. PUCHALSKI. Livest. Sci. (Print) 2009 Vol. 124 Issue 1-3 s. 89-92, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Livestock Science (d. Livestock Production Science) 2009 Vol. 124 Issue 1-3, s. 89-92
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 maja 2010 13:06 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:32 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/jo…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 23523) wydawnictwo ciągłe #23523
PBN ID (hist.): 23523
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,410
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.