The influence of genes transfer from Aegilops ventricosa Tausch. and Aegilops juvenalis (Thell.) Eig on the contents and amino-acid composition of protein in Triticum aestivum L. strains.
Opis bibliograficzny
The influence of genes transfer from Aegilops ventricosa Tausch. and Aegilops juvenalis (Thell.) Eig on the contents and amino-acid composition of protein in Triticum aestivum L. strains. [AUT.] GRAŻYNA STEFANOWSKA, CZESŁAW TARKOWSKI, DANIELA GRUSZECKA. W: Cereals`96 the source and the Future Civilization. 10th International Cereal and Bread Congress. Porto Carras (Chalkidiki), 1996 June 9-12 s. 175.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Cereals`96 the source and the Future Civilization. 10th International Cereal and Bread Congress. Porto Carras (Chalkidiki), 1996 June 9-12, s. 175.
Rok: 1996
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 kwietnia 2018 15:27 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 2096) wydawnictwo zwarte #2096
PBN ID (hist.): 2096
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.