The influence of magnesium on the contents of vitamin C in tissues of chicken.
Opis bibliograficzny
The influence of magnesium on the contents of vitamin C in tissues of chicken. [AUT.] JERZY LECHOWSKI, B. CERMAK. Collect. Sci. Pap. Fac. Agric. Ces. Budejovice, Ser. Anim. Sci. 2000 (2) nr 17 s. 147-153, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Collection of Scientific Papers, Faculty of Agriculture in Ceske Budejovice. Series for Animal Sciences 2000 (2) nr 17, s. 147-153, il., bibliogr., sum.
Rok: 2000
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:32 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 8033) wydawnictwo ciągłe #8033
PBN ID (hist.): 8033
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.