Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The influence of protein-flavonoid interactions on protein digestibility in vitro and the antioxidant quality of breads enriched with onion skin.

Opis bibliograficzny

The influence of protein-flavonoid interactions on protein digestibility in vitro and the antioxidant quality of breads enriched with onion skin. [AUT.] MICHAŁ ŚWIECA, URSZULA GAWLIK-DZIKI, DARIUSZ DZIKI, BARBARA BARANIAK, JAROSŁAW CZYŻ. Food Chem. 2013 Vol. 141 Issue 1 451-458, il., bibliogr. DOI: 10.1016/j.foodchem.2013.03.048
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2013 Vol. 141 Issue 1, 451-458
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:11 czerwca 2013 17:09
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 14:04

Identyfikatory

BPP ID: (46, 30518) wydawnictwo ciągłe #30518
PBN ID (hist.): 30518

Metryki

40,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,259
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się