The influence of rearing system on the fatty acids profile in muscles of slaugtered turkey females.
Opis bibliograficzny
The influence of rearing system on the fatty acids profile in muscles of slaugtered turkey females. [AUT.] A. BRODACKI, J. BATKOWSKA, A. LITWIŃCZUK, T. GRODZICKI. W: "Science for poultry practice - poultry practice for science" : XIX International Poultry Symposium PB WPSA, Olsztyn 10-12 September 2007 / Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej s. 207. [Olsztyn] 2007, [Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie], 978-83-89112-53-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
"Science for poultry practice - poultry practice for science" : XIX International Poultry Symposium PB WPSA, Olsztyn 10-12 September 2007 / Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej, s. 207
Wydawca:
[Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie]
Rok: 2007
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 grudnia 2017 10:50 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 16 grudnia 2017 12:55 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-89112-53-8
BPP ID: (59, 42975) wydawnictwo zwarte #42975
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.