The influence of selected prebiotics on the growth of lactic acid bacteria for bio-yoghurt production.
Opis bibliograficzny
The influence of selected prebiotics on the growth of lactic acid bacteria for bio-yoghurt production. [AUT.] WALDEMAR GUSTAW, MONIKA KORDOWSKA-WIATER, JUSTYNA KOZIOŁ. Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. 2011 Nr 10 (4) s. 455-466, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ACTA Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria 2011 Nr 10 (4), s. 455-466
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 grudnia 2012 14:04 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:29 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.food.actapol.net/pl/publikac…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 28851) wydawnictwo ciągłe #28851
PBN ID (hist.): 28851
Metryki
9,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.