The influence of some herbs on chemical composition, lipid metabolism indices, ALAT and ASAT activity in broiler chickens liver.
Opis bibliograficzny
The influence of some herbs on chemical composition, lipid metabolism indices, ALAT and ASAT activity in broiler chickens liver. [AUT.] MAŁGORZATA KWIECIEŃ, ANNA WINIARSKA-MIECZAN, MAŁGORZATA KAPICA. Pol. J. Nat. Sci., Suppl. 2006 No. 3 s. 439-444, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Polish Journal of Natural Sciences. Suplement 2006 No. 3, s. 439-444
Rok: 2006
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 października 2007 14:03 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:27 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 17559) wydawnictwo ciągłe #17559
PBN ID (hist.): 17559
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.